Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - Chindia Târgovişte, rezultat final

Politehnica Iaşi a remizat pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 2-2, vineri, în primul meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.

Echipa ieşeană, neînvinsă în acest campionat, a avut rapid un avantaj de două goluri. Loshaj a deschis scorul la finalul primului sfert de oră, cu un şut de la 15 metri. Loshaj este autorul golului victoriei în partida cu FCSB (2-1). Horşia, lansat în adâncime, a majorat diferenţa în min. 23. Chindia a revenit rapid, prin golul din min. 28 al lui Neguţ, ce a fructificat o centrare de pe dreapta a lui Martac. Neguţ, care a marcat şi în etapa precedentă (3-2 cu Dinamo), s-a accidentat la faza golului şi a fost înlocuit. Oaspeţii au evoluat curajos şi au egalat prin Voduţ la cinci minute după pauză.

De menţionat faptul că Poli Iaşi şi Chindia nu s-au mai întâlnit în primul eşalon. Poli Iaşi are 15 puncte şi se află provizoriu pe primul loc. Chindia, cu 5 puncte, ocupă locul 11. Echipa antrenată de Viorel Moldovan nu a pierdut în ultimele două etape. Politehnica Iaşi - Chindia Târgovişte 2-2 (2-1), Stadion Emil Alexandrescu - Iaşi Au marcat: Florian Loshaj (15), Ovidiu Horşia (23), respectiv Cristian Neguţ (28), Mihai Voduţ (50) Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti) Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel