Fotbal: Lars Lagerback (Norvegia): România are o echipă interesantă, i-am analizat pe titulari

Antrenor selecţionatei Norvegiei, Lars Lagerback, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că România are o echipă naţională interesantă, cu jucători de la U21, dar şi unii mai experimentaţi, şi că i-a analizat pe cei despre care crede că vor fi titulari în partida de marţi, din preliminariile EURO 2020 la fotbal.

'Meciul cu Spania este deja istorie pentru noi, acum pregătim meciul de mâine, este o nouă provocare dificilă. Nu sunt foarte multe de pus la punct pentru că avem foarte puţin timp la dispoziţie, depinde foarte mult de jucători. Ne putem baza doar pe o refacere a jucătorilor. Am analizat în aceste două zile partida României cu Feroe, dar restul depinde de jucătorii mei.

Selecţionerul României a schimbat foarte mult echipa, sunt foarte multe nume noi, dar pot spune că este o echipă interesantă. Am urmărit atât jucătorii tineri, regăsim şi jucători de la Campionatul European de tineret din vară, dar nu vreau să nominalizez jucători. Găsim însă şi jucători cu experienţă. E o echipă cu jucători tehnici, i-am analizat la şedinţa tehnică pe cei care bănuim că vor fi titulari mâine, însă noi ne concentrăm pe jocul nostru.

Aş putea nominaliza nişte jucători periculoşi din rândul mijlocaşilor şi atacanţilor, dar nu vreau să intru în acest joc. Nu aş fi fericit dacă nu vom câştiga, dar cred că m-aş mulţumi cu un punct dacă România va domina partida. Niciodată nu pot să fii mulţumit cu altceva în afară de victorie la fotbal, iar eu lucrez în fotbal', a declarat Lagerback. Tehnicianul a urmărit jocul României din Insulele Feroe, dar nu a putut să-şi facă o imagina foarte clară, insularii fiind o echipă greu de deblocat pe teren propriu: 'Partida României în Insulele Feroe a fost una dificilă, asemănătoare cu cea pe care noi am avut-o în deplasare acolo, este foarte greu de deblocat această echipă atunci când joacă acasă.

Nu cred că avem foarte multe lucruri de învăţat din acea partidă, pentru că s-a jucat pe un teren artificial, cu o echipă greu de deblocat, dar România a dominat-o cu răbdare şi rezultatul din a doua repriză a fost pozitiv'. Lagerback s-a declarat surprins de numărul mare de copii care şi-au rezervat bilete la meciul de marţi, în condiţiile în care se joacă sub sancţiunea dictată de UEFA, astfel încât pot asista doar persoane sub 14 ani.

'Am crezut că am trăit suficient timp în fotbal astfel încât să nu mă mai surprindă nimic, dar iată că sunt surprins, nu ştiam de această regulă a UEFA şi chiar dacă pot spune că nu o înţeleg în totalitate, am foarte mult respect pentru suporterii români şi pentru România pentru faptul că au reuşit să strângă atât de mulţi copii pentru această partidă. Respect faptul că Federaţia Română de Fotbal reuşeşte să aducă aceşti copii la stadion, sper să fie o atmosferă frumoasă, să nu existe incidente de tipul celor care se tot petrec în Europa. Sperăm că nu vom fi nevoiţi să ne confruntăm cu o atmosferă ostilă şi că va fi un spectacol frumos', a mai spus selecţionerul norvegian.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că peste 30.000 de copii şi însoţitori s-au înscris pentru a asista la partida pe România - Norvegia, din preliminariile EURO 2020, care se va desfăşura cu porţile închise în urma sancţiunii dictate de UEFA după incidentele provocate de suporteri la partidele cu Spania şi Malta. Echipa naţională de fotbal a României va întâlni reprezentativa Norvegiei, marţi, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 21:45, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel