Fotbal: Mihai Stoichiţă - Un meci nul cu Norvegia ar fi foarte bun pentru echipa naţională

Preşedintele Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri după-amiază, pe Aeroportul Henri Coandă, că pentru echipa naţională un rezultat de egalitate în meciul din deplasare cu Norvegia ar fi foarte bun pentru că România şi-ar menţine şansele de calificare la EURO 2020.

'Nu plângem că trebuie să jucăm cu Norvegia, eu chiar mă bucur că jucăm cu ei. Sper să adunăm cât mai multe puncte din deplasările în Norvegia şi Malta ca să avem şanse în continuare la calificare. Teoretic, o înfrângere în Norvegia ne cam scoate din calcule, dar tot teoretic poate să piardă şi Spania, şi Suedia şi aşa mai departe. Ca să rămânem la mâna noastră nu trebuie să pierdem în Norvegia, ăsta e adevărul. Mă bucur că jucătorii spun că trebuie să câştigăm la Oslo, dar eu sunt mai prevăzător, mai cu experienţă şi cred că un meci nul cu Norvegia ar fi foarte bun. Pentru că i-am ţine pe ei pe loc şi apoi noi depindem de meciurile de acasă cu Suedia şi Norvegia', a spus el. Stoichiţă a explicat că postul selecţionerului Cosmin Contra nu este în pericol în situaţia unui eşec.

'Postul lui Cosmin Contra nu e în pericol. Dar trebuie să ne agăţăm cu disperare de fiecare şansă pe care o avem pentru a merge la turneul final. Eu am mare încredere în Cosmin, aşa că e o întrebare inutilă care e viitorul lui la naţională', a precizat Mihai Stoichiţă. Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă, însoţeşte echipa naţională de fotbal a României care a plecat, miercuri după-amiază, de pe Aeroportul Henri Coandă, spre Oslo, acolo unde, vineri, va juca împotriva Norvegiei.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:45, la Oslo, selecţionata Norvegiei, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Luni, 10 iunie, de la ora 21:45, prima reprezentativă va disputa un nou meci în deplasare, cu selecţionata Maltei. Până în prezent, echipa condusă de Cosmin Contra a disputat două partide în aceste preliminarii, fiind învinsă în deplasare de Suedia (scor 1-2) şi câştigând pe teren propriu cu naţionala Insulelor Feroe (scor 4-1).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel