Florin Salam, cuvinte dureroase după despărțirea de Roxana Dobre

Scutaru Cristina / 21 dec 2017 / 11:30

Florin Salam a decis să vorbească despre despărțirea de Roxana Dobre.

"Nu ne mai împăcăm", a spus Florin Salam, cu o voce stinsă. Și, mai mult decâ atât, el recunoaște că suferă. "Nu prea vreau să vorbesc despre asta, nu e un moment bun. Poate altă dată, când va fi momentul, dar acum nu este...", a mai spus Florin Salam.

În altă ordine de idei, se pare că problemele dintre el și Roxana Dobre sunt mult, mult mai vechi decât s-ar credea. "Nu plecarea ei a fost problema.... Altele ne-au despărțit", a adăugat Florin Salam.

De altfel, de când a plecat Roxana Dobre de acasă, după întâlnirea pe care au surprins-o paparazii Spynews.ro dintre ea și Florin Salam, cei doi nu au mai vorbit mai deloc, ieșirea ei din emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, fiind o surpriză pentru manelist.

Dar, pare-se, oricum, acum nici nu îl mai interesează, cu atât mai mult cu cât are toată familia alături de el și este îngrijit de surorile sale.

[citeste si]

"Zilnic, surorile lui vin să îi aducă mâncare, să aibă grijă de el. Florin suferă, dar știe că îi va trece. Oricum, de fiecare dacă când este întrebat de Roxana, el o compară cu Fănica. Și spune că nu se ridică la nivelul Ștefaniei...", a zis un apropiat de-al artistului.