Florin Matei la FCSB - transfer de ultimă oră

FCSB a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului ofensiv Florentin Matei, care a evoluat ultima oară în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

'FCSB anunţă că a semnat un contract cu Florentin Matei, care a evoluat ultima dată pentru Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani, care a fost juniorul echipei noastre şi a evoluat chiar în doua partide oficiale din Liga I, la finalul sezonului 2009-2010, va purta tricoul cu numărul 70. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru', se arată pe site-ul citat.

Mijlocaşul a declarat că revenirea la gruparea roş-albastră este o mare provocare pentru el. 'Mă bucur pentru că m-am întors acasă după atâţia ani. Consider că este o mare provocare pentru mine şi puteţi fi siguri că voi da tot ce am mai bun pentru echipă. Sper să am evoluţii bune şi îmi doresc foarte mult să luăm campionatul', a precizat Matei.

Citește și: PSG: Neymar își forțează plecarea. Reacție surprinzătoare a fanilor Barcelonei

Născut în 15 aprilie 1993, la Bolintin-Vale, Florentin Matei a făcut junioratul la FCSB, echipă pentru care a evoluat şi în două partide la seniori, la finalul sezonului 2009-2010. El a fost împrumutat, în sezonul 2010-2011, la Unirea Urziceni, după care a fost declarat liber de contract. În cariera sa de până acum, Florentin Matei a mai jucat la Cesena, Volîn Luţk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu şi Al Ittihad Kalba.

Citește și: Bucureștenii, fără apă caldă și încălzire. Când se vor remedia problemele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel