Fiorentina, o nouă lovitură pe piața transferurilor: Kevin-Prince Boateng

Clubul Fiorentina a anunţat miercuri achiziţionarea mijlocaşului ghanez Kevin-Prince Boateng de la echipa Sassuolo, anunţă presa din peninsulă.

Gruparea italiană Fiorentina nu a precizat însă care a fost suma achitată pentru efectuarea tranzacţiei.

Odată cu venirea internaţionalului ghanez la Fiorentina, au fost spulberate speranţele echipei germane Eintracht Frankfurt de a-l readuce pe acesta la gruparea din Bundesliga. ”Kevin-Prince Boateng este prima opţiune pentru proprietarul clubului Fiorentina, Rocco Commisso, a scris marţi Gazzetto dello Sport.

Născut la Berlin, Boateng a evoluat un singur sezon la Eintracht (2017-2018), reuşind însă atunci, cu echipa, să cucerească Cupa Germaniei pentru prima oară în 30 de ani. De atunci cariera sa a cunoscut oscilaţii. 

După ce în sezonul trecut a semnat cu Sassuolo, Boateng (32 ani) a fost împrumutat în acest an la FC Barcelona, pentru care a avut doar patru apariţii.

Decizia catalanilor de a nu activa clauza de cumpărare a internaţionalului ghanez, de 8 milioane euro, a dat speranţe celor de la Eintracht că-l vor putea recupera pe mijlocaş, însă miercuri s-a confirmat plecarea sa la Fiorentina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel