Încep înscrierile la Festivalul Internaţional de Film de Scurt-metraj "Alter-Native". Are loc ediția cu numărul 29

Pixabay
Pixabay

Festivalul Internaţional de Film de Scurt-metraj "Alter-Native", organizat la Târgu Mureș a început înscrierile pentru cea de-a 29-a ediție.

Organizatorii Festivalului Internaţional de Film de Scurt-metraj "Alter-Native" de la Târgu Mureş au anunţat, joi, că au început înscrierile în concursul celei de-a 29-a ediţii a manifestării, care va avea loc mai devreme decât în mod obişnuit, în perioada 29 septembrie - 3 octombrie, informează Agerpres.

Uniunea Democratică a Tineretului Maghiar (UDTM), care organizează "Alter-Native", a precizat că, până la data de 1 august, pot fi înscrise producţii pentru cele patru secţiuni ale competiţiei - film de ficţiune, animaţie, documentar şi film experimental.

"Anul trecut pandemia de coronavirus ne-a dat peste cap toate planurile şi deocamdată nu ştim la ce să ne aşteptăm în a doua parte a anului 2021, cum va evolua epidemia, ce restricţii vor fi în vigoare. Din acest motiv, organizatorul festivalului, Uniunea Democratică a Tineretului Maghiar (UDTM), a decis ca evenimentul de anul acesta să aibă loc mai devreme decât ne-am obişnuit, în perioada 29 septembrie - 3 octombrie. Locul desfăşurării rămâne Palatul Culturii din Târgu Mureş însă, în cazul în care se menţin restricţiile legate de evenimentele de interior, festivalul se va muta la Teatrul de Vară, la fel ca anul trecut", au arătat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel