Viorica Dăncilă, aniversare. Cadou surpriză din partea femeilor din PSD

Viorica Dancila - Antonio Tajani
Viorica Dancila - Antonio Tajani

O parte din membrele Organizaţiei de femei a PSD vor avea joi o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, iar acestea au pregătit şi un cadou pentru ziua premierului, care va fi duminică, a spus joi preşedintele OFPSD Rovana Plumb. 

"Da, ne întâlnim (cu premierul - n.r.), pentru că aşa este firesc şi normal. Ne întâlnim ca de obicei la sfârşitul fiecărui an toate colegele. Pe această cale doresc să urez în numele Organizaţiei de femei tuturor românilor multă linişte, sănătate şi tot ceea ce îşi doreşte fiecare şi să avem parte de tot ceea ce este mai bun. Sărbători fericite! Acelaşi lucru îl vom face şi noi şi da, ne vom întâlni şi cu doamna prim-ministru. Da, este ziua doamnei prim-ministru duminică, atunci când avem Consiliu Naţional", a spus Plumb la Palatul Parlamentului. 

Întrebată ce cadou a pregătit pentru Dăncilă, Rovana Plumb a spus: "Este o surpriză". Potrivit unor surse din PSD, femeile social-democrate şi premierul vor avea o petrecere joi seară, la un restaurant din Bucureşti, în care vor sărbători în avans ziua Vioricăi Dăncilă, care este pe 16 decembrie. 

Vezi şi: Autostrăzi România. Mesaj tranșant din partea lui Chichirău: ATÂT COSTĂ!

Programul Rabla pentru persoane juridice. AFP, anunţ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel