Fed Cup. România - Canada. Sorana Cîrstea, pronostic optimist în absența Simonei Halep: Câștigăm cu 5-0!

Sorana Cîrstea e optimistă înaintea partidei dintre România și Canada din Fed Cup, asta deși Simona Halep va lipsi din echipa noastră.

"Tragem să câştigăm cu 5-0 !" promite Sorana Cîrstea să facă uitată absența Simonei de la Fed Cup. "Sper să câştigăm grupa şi apoi să ajungem până în finala Cupei Federaţiei" mizează Segărceanu pe echipă.

Fără victorie de aproape 4 ani în "Cupa Federaţiei", numărul 2 în echipă ca urmare a accidentarii lui Halep, Cîrstea vrea ca România să nu simtă absenţa Simonei: "Importantă este prima zi, mereu e crucială şi primele două meciuri, normal, speram să avem 2-0 ca să putem dormi liniştite sâmbată seara”, informează TVR.

Cu un ultim meci câştigat în sală, contra lui Soler, la Galaţi, în 2015, Begu nu ascunde avantajele suprafeţei de joc şi mingilor alese de România la Cluj, identice cu cele de la "Australian Open": "Suprafaţa este mai rapidă şi, în acelaşi timp, sare. Pentru mine şi cred că şi pentru celelalte fete, este o suprafaţă foarte ok."

Simona Halep: "Am fost la antrenamentul Irinei cu Ana Bogdan. Mi s-a părut că au lovit mingea foarte bine. Chiar le-am spus că a fost un antrenament uper din punctul meu de vedere şi că sunt gata să joace. Au zis că da, se simt şi ele bine."

[citeste si]

Florin Segărceanu, căpitan nejucător România: "Normal, contează foarte mult și șansa, unde joci, împotriva cărei echipe, dar eu cred acest lucru și sunt convins că într-o zi vom fi în grupa mondială și, de ce nu, poate chiar o finală."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel