Simona Halep, suporter de LUX la Cluj Napoca. Hai România!

Simona Halep a sosit la Cluj pentru a susţine, din tribune, echipa României la meciul cu Canada din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Sala Polivalentă din Cluj Napoca este cea mai potrivită locaţie pentru desfăşurarea unui meci de Fed Cup consideră jucătoarea de tenis Simona Halep, care a sosit miercuri seară pe aeroportul 'Avram Iancu' din Cluj Napoca, pentru a susţine echipa României în meciurile din acest weekend.

Întrebată de jurnalişti cât de potrivită este sala în care vor avea loc meciurile, având în vedere că Fed Cup se ţine de trei ani la Cluj Napoca, Simona Halep a răspuns că este 'pe departe este cea mai bună locaţie', iar atmosfera este de fiecare dată deosebită. Jucătoarea română de tenis, numărul doi mondial, şi-a exprimat din nou regretul de a nu putea juca, dar a spus că sănătatea este pe primul loc.

"După ce am petrecut această săptămâna odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei.
Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc.
Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România, deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important.

Hai România!", a scris Simona Halep pe pagina sa de facebook.

Jucătoare de Top 100

Aceasta le-a transmis fanilor că nu trebuie să regrete faptul că ea nu va intra pe teren şi a subliniat că din echipă fac parte jucătoare aflate 'în top 100', care sunt foarte bune sportive, care vor face, cu siguranţă, tot ce pot ca să câştige meciul. În ceea ce priveşte programul pe care îl va urma la Cluj Napoca, Halep a spus că acesta va fi foarte strict şi că va încerca să petreacă timp cu echipa.

'Programul meu va fi strict la sala de tenis, voi încerca să fac parte din echipă atât cât se poate, bineînţeles fetele fac tot ceea ce trebuie, însă mi-ar plăcea să mă bucur de moment alături de echipă', a declarat Simona Halep.

[citeste si]

Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel