FCSB-Viktoria Plzen: Steaua are jucător de calitate, dar nu ne temem

Champions League
Champions League

Fotbalistul formației Viktoria Plzen, Daniel Kolar, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Arena Națională din Capitală, că FCSB, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, are jucători de mare calitate, însă nu se teme de niciunul dintre aceștia.

"Sunt bucuros că m-am întors la Plzen (n.r.—sezonul trecut a evoluat la echipa turcă Gaziantepspor), s-a terminat și pregătirea, iar mâine este primul meci, sper să începem cu dreptul. Am urmărit câteva înregistrări, Steaua (n.r. — FCSB) are câțiva jucători de mare calitate, iar echipa este foarte unită. Noi avem un respect deosebit pentru adversari, dar nu este vreun jucător anume de care să ne temem", a afirmat Kolar.

Jucătorul speră ca în acest sezon echipele din Cehia să aibă mai mult succes în cupele europene decât cele românești. "Știm că anul trecut Sparta Praga a fost eliminată de Steaua. Nu ne-am pregătit în vreun mod special. Și dacă nu era meciul de anul trecut, noi oricum ne pregăteam. Într-adevăr, în ultimul timp echipele românești au avut un succes mai mare în cupele europene. Să sperăm că anul acesta nu se va mai întâmpla așa și vom merge noi mai departe", a precizat Daniel Kolar.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, marți, de la ora 20,30, pe Arena Națională din Capitală, formația cehă Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat la 2 august, în Cehia, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel