FCSB - U Cluj, rezultat surpriză pe Arena Națională - Video

Foto Arhivă DC News - Galeria U Cluj
Foto Arhivă DC News - Galeria U Cluj

FCSB a fost ţinută în şah de Universitatea Cluj, scor 1-1 (0-1), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din prima etapă a Superligii de fotbal

Oaspeţii au deschis scorul prin Adrian Bălan (45+4), din pasa lui Ioan Filip. Vicecampioana a egalat după pauză, prin Florin Tănase (55 - penalty), după ce portarul Andrei Gorcea l-a faultat pe golgheterul gazdelor la o ieşire hazardată dintre buturi.

U a marcat un gol în min. 24, când Dragoş Tescan a executat o lovitură liberă, mingea fiind deviată de Alex Chipciu cu mâna în plasă, astfel că golul a fost anulat în urma reluărilor video. Şi FCSB a avut un gol anulat de VAR, în min. 34 (pentru ofsaid).

FC FCSB - FC Universitatea Cluj 1-1 (0-1), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Florin Tănase (55 - penalty), respectiv Adrian Bălan (45+4). Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); al patrulea oficial: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)

Arbitru video: Andrei Antonie (Bucureşti); arbitru asistent video: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF. 

 

 

Gigi Becali, înainte de FCSB - U Cluj

„Vreau să văd lucruri diseară, nu să simt. Mă aștept la 3-0 la pauză, ca să odihnim jucătorii pentru Conference League. La asta mă aștept de la echipa asta. Asta vreau!”, a spus Gigi Becali, la „Liga Digi Sport”.

 

FCSB - U Cluj, echipe de start:

 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Haruț, S. Șerban - Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad - Ad. Șut, I. Stoica, Lixandru, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Musi, Mamut 
Antrenor: Anton Petrea 

U Cluj: A. Gorcea - R. Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu - Remacle, R. Pires, I. Filip - Tescan, Ad. Bălan, Chipciu 
Rezerve: L. Brănescu - Baravykas, Pițian, Ov. Bic, Haită, L. Moraru, Hofman, Hlistei, Ely Fernandes 
Antrenor: Erik Lincar

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti). Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) / Arbitru VAR: Antonie Andrei (Bucureşti), Arbitru AVAR: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Universitatea Cluj-Napoca revine în Liga 1, după 7 ani, într-un meci extrem de dificil contra celor de la FCSB, pe Arena Națională.

Și ultrașii lui Dinamo vor fi prezenți la meci, susținând U Cluj

Pe lângă suporterii veniți de la Cluj, echipa universitară va avea parte de mulți susținători la București, mai ales după ce Peluza „Cătălin Hîldan” de la Dinamo, galerie înfrățită cu „Șepcile roșii”, a anunțat că va fi alături de clujeni în tribune. 

 

„Pentru că suntem frați. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino - Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de frații de la U Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Națională. Mobilizarea!” se arată în comunicatul fanilor dinamoviști. 

 

Toni Petrea e optimist înainte de meci

 

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii sunt încrezători înaintea debutului în noul sezon şi a precizat că doreşte să înceapă SuperLiga cu o victorie în partida cu Universitatea Cluj.

"Suntem optimişti şi încrezători înaintea debutului de sezon. Sper să începem sezonul cu dreptul, cu o victorie. Chiar dacă jucăm cu o echipă nou promovată, aceasta s-a întărit foarte mult, a adus jucători cu experienţă în Liga I şi în străinătate. Pot să spun că ei chiar formează o echipă experimentată pentru acest nivel. Trebuie să tratăm meciul foarte serios şi să avem în minte doar victoria", a afirmat Petrea.

"Ce a fost sezonul trecut e deja istorie, am analizat ce nu a funcţionat. Noi în permanenţă ne perfecţionăm jocul pentru a elimina din greşelile făcute în trecut. Noi ne dorim acum titlul, avem în minte lucrul ăsta. Dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas pentru că e un campionat lung. E devreme de vorbit de aşa ceva, dar sigur că ne propunem să câştigăm campionatul. Grupele Conference League e obiectivul principal în momentul de faţă pentru că nu ne-am mai calificat de mult şi ar fi o performanţă pentru noi", a adăugat el.



Tehnicianul lui FCSB susţine că noua ediţie a SuperLigii va fi una mai puternică şi speră ca arbitrajul video să elimine suspiciunile



"Noul sezon mi se pare unul interesant, au fost mişcări importante de jucători făcute de echipe. Au reapărut echipe de tradiţie în prima ligă şi prevăd o luptă interesantă la toate nivelurile SuperLigii. Sper ca arbitrajul video să fie benefic fotbalului. Poate aşa mai dispar din discuţii şi suspiciuni, aşa sper", a spus acesta.

Atacantul Andrei Dumiter s-a accidentat la un antrenament şi va fi indisponibil cel puţin două luni, a dezvăluit antrenorul.

"Vom vedea dacă mai aducem un atacant. Într-adevăr, zilele trecute la un antrenament Dumiter s-a accidentat destul de serios din câte se pare. S-a dovedit o problemă serioasă după efectuarea unui RMN. E scos din circuit cel puţin două luni. Sper să revină cât mai curând. Referitor la transferuri nu ştiu ce să zic acum, vom vedea", a precizat Anton Petrea.

Mihai Stoica, surprins de interesul pentru FCSB - U Cluj

 

 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a declarat că este surprins de numărul mare de bilete vândute de roș-albaștri și preconizează că la ora meciului vor fi aproximativ 15.000 de fani în tribunele Arenei Naționale. 

„Foarte multe bilete s-au vândut (n.r. - la meciul cu U Cluj), mult mai multe decât se vindeau în această perioadă a anului. OK, nu este un meci atractiv, e o echipă nou-promovată, chiar nu interesează pe nimeni în Bucureşti, doar poate pe suporterii lui Dinamo, că sunt înfrăţiţi cu cei ai Universităţii Cluj. 

De regulă, în lună de concediu nu prea veneau oameni. Aveam 3.000 de spectatori la un moment dat şi acum am vândut peste 7.000 online, probabil că mergem în 15.000 de spectatori. E important şi promiţător. E cald, va fi duminică spre luni. Sunt oameni care stau departe de Arena Naţională, de Bucureşti şi vin la meciuri”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel