FCSB se teme de Academica Clinceni: A blocat trei jucători

FCSB și Academica Clinceni se întâlnesc în etapa a 11-a a Ligii 1, duminică, 29 septembrie, ora 17.00.

FCSB a blocat 3 jucători pentru a nu putea juca în meciul de duminică, Ilie Poenaru, a anunțat antrenorul formaţiei Academica Clinceni, Ilie Poenaru. 

Cele două echipe au ajuns, deşi nu este pusă o clauză în contractele acestora, la un acord ca jucătorii cedaţi sub formă de împrumut de vicecampioana României să nu joace în meciurile directe.

"Pot apărea discuţii, dar faptul că blocând acei 3 jucători care nu au voie să joace la meciul cu FCSB, acei trei copii, că nu sunt nişte jucători cu experienţă, nu au ajuns să facă diferenţa, asta denotă că nu avem nicio colaborare, nu suntem niciun satelit, nu suntem absolut nimic. Sunt răutăţi sau se vorbeşte pe baza la ceea ce a fost anul trecut, colaborarea pe care am avut-o anul trecut pentru că într-adevăr a fost o colaborare. Acum doar avem doi jucători împrumutaţi, cum de altfel împrumută şi Viitorul, şi CFR-ul pe la toate echipele. Doi jucători pe care noi îi plătim şi nimic mai mult", a declarat Ilie Poenaru pentru telekomsport.ro.

Robert Ion, Cristian Dumitru şi Adrian Şut sunt cei trei jucători cedaţi de FCSB la Academica Clinceni sub formă de împrumut pentru sezonul 2019 – 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel