FCSB se mai și refuză. Super transfer ratat de Becali

Gigi Becali a încercat să aducă un fundaș de la Viitorul, dar s-a lovit de refuzul acestuia.

Fundașul olandez De Nooijer nu a fost deloc încântat de intenția FCSB, chiar dacă vicecampioana şi Viitorul s-au înţeles în mare în privinţa sumei de transfer. Jucătorul batav crede că e deja la un club foarte bun, de unde poate face saltul către Vest, astfel că nu e încântat de o altă provocare în Liga 1. Conform DigiSport, jucătorul are încredere în Hagi şi în calităţile acestuia şi se teme că la FCSB nu va avea postul de titular garantat..

"(De Nooijer) va ramane la noi pentru partidele din preliminarii. Daca vom primi o oferta buna de afara, o sa-l lasam sa plece. Asa mi-a spus si el, ca de la Viitorul vrea sa plece doar in strainatate. Am vorbit si cu el, si cu impresarul" a spus Gica Hagi la Digi Sport.

Patronul FCSB a trimis un apropiat după fundaşul de bandă olandez, în vacanţă, pentru a-l convinge să semneze cu vicecampioana. În zadar, Gică Hagi anunţând până la urmă că mutarea nu mai este de actualitate. Dacă s-ar fi făcut transferul FCSB l-ar fi cedat pe Junior Morais, care era dorit de Şumudică la viitorul club, Gaziantep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel