FCSB-Admira Wacker, rezultat meci amical

FCSB a fost învinsă de Admira Wacker cu 3-2, în meci amical.

Echipa de fotbal FCSB a fost învinsă de formaţia austriacă FC Admira Wacker cu scorul de 3-2 (3-0), joi, pe Estadio Jose Burgos Quintana din Coin, în primul meci amical al roş-albaştrilor în stagiul de pregătire din Spania, potrivit paginii de Facebook a vicecampioanei României.

Admira conducea cu scorul de 3-0 după 33 de minute, prin golurile marcate de Lukas Grozurek (3, 31) şi Patrick Schmidt (33), dar FCSB a redus din diferenţă după pauză, prin Filipe Teixeira (53) şi Constantin Budescu (79 - penalty). Admira ocupă locul 4 în Austria.

Antrenorul Nicolae Dică a început cu Niţă - G. Enache (R. Benzar, 42), Planic, Larie, Momcilovic - Nedelcu, L. Filip - Man, Cr. Tănase, Fl. Coman (Teixeira, 42) - Alibec. După pauză au mai intrat Valerică Găman, Budescu şi Pintilii. FCSB a pierdut şi primul meci amical din această iarnă, 1-2 cu Olimpik Doneţk, în Antalya.

În Spania, FCSB va mai juca două meciuri amicale cu echipa chineză Jiangsu Suning FC pe 28 ianuarie şi cu croaţii de la NK Osijek pe 30 ianuarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel