FCSB - FC Viitorul, capul de afiș din etapa a 2-a a Ligii 1. Anton Petrea: Va fi primul meci interesant!

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă online, că FC Viitorul, adversara din etapa a 2-a a Ligii I, este o formaţie ofensivă şi în consecinţă aceasta va fi prima partidă interesantă a începutului de sezon.

'Mă bucură faptul că am reuşit să marcăm destule goluri în primele două partide oficiale, asta înseamnă că avem o echipă ofensivă şi preocupată de atac. Mâine întâlnim o echipă bună a campionatului, o echipă ofensivă şi cred că va fi primul meci interesant. Sper ca la finalul lui noi să fim învingători. Viitorul are o echipă cu jucători de valoare, nu pot să spun că au un anume jucător periculos... sunt jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi. Gabi Iancu este un jucător bun al campionatului, mă bucur pentru el că a fost convocat la naţională şi îi urez mult succes', a afirmat Petrea.

Tehnicianul a menţionat că nu este preocupat de ceea ce se întâmplă în această perioadă la cluburile rivale în lupta pentru titlu: 'Nu ne interesează ceea ce se întâmplă la celelalte echipe, suntem preocupaţi numai de ce facem noi. O luăm pas cu pas, tratăm serios fiecare meci şi la victorie. Iar la sfârşit tragem linie şi vedem unde suntem'.

Întrebat dacă atacantul Adrian Petre va pleca de la FCSB, tehnicianul a răspuns: 'Adrian Petre este în lotul echipei. Dacă va fi nevoie de el şi va trebui să intre în teren atunci trebuie să dea totul pentru echipă'.

Anton Petrea speră ca pe viitor FCSB să aibă mai mulţi jucători la echipa naţională a României.

'Ţinând cont că nu am avut pregătirea pe care ne-o doream înainte de începerea sezonului, cred că e binevenită această pauză provocată de meciurile naţionalei. Vom mai pune la punct ceea ce ne dorim din punct de vedere fizic. În trecut jucătorii noştri alcătuiau nucleul la echipa naţională, în momentul de faţă nu mai putem spune lucrul acesta. Dar sperăm ca în viitor, prin evoluţiile pe care le vor avea la FCSB, să atragă atenţia selecţionerului şi să fie convocaţi cât mai muţi jucători', a mai afirmat Petrea. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel