FCSB - Chindia Târgoviște, meci cu nouă goluri marcate. Meci spectaculos

FCSB a profitat de pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale și a organizat un amical cu Chindia Târgoviște la baza din Berceni. Vicecampioana României a pierdut cu 3-6. Defensiva l-a dezamăgit pe Bogdan Vintilă.

Chindia Târgoviște este una din echipele mici ale Ligii 1 care, chiar dacă nu a reușit să-și câștige o poziție solidă în clasament, a impresionat prin jocul ordonat pe care-l practică. Acest lucru s-a văzut și sâmbătă, 16 noiembrie, la baza FCSB din Berceni, acolo unde băieții lui Viorel Moldovan au făcut instrucție cu vicecampioana.

După două reprize a câte 60 de minute, dâmbovițenii s-au impus cu 6-3, defensiva roș-albaștrilor fiind depășită cu lejeritate în unele momente. Pentru echipa lui Vintilă au marcat Hora, Gnohere și Momcilovic, în timp ce pentru Chindia au punctat Burlacu și Dumiter, ambii de câte două ori, dar și Andrei Șerban și Yameogo.

Vintilă nu s-a putut baza pe mulți dintre jucătorii importanți, Man, Coman, Vlad sau Oaidă fiind selecționați la loturile naționale de tineret și seniori ale României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel