FCSB - CFR. Dumitrescu i-a făcut primul 11 lui Dică

Sâmbătă, FCSB va juca cel mai important meci al debutului de an. Echipa antrenată de Nicolae Dică va disputa un meci în campionat cu CFR Cluj, o confruntare care poate schimba liderul clasamentului.

FCSB va avea probleme în compartimentul ofensiv, pentru că atacanții Harlem Gnohere și Denis Alibec sunt suspendați. Ilie Dumitrescu subliniază problemele de la închidere, acolo unde tânărul Dragoș Nedelcu și Mihai Pintilii au făcut cuplu în ultima partidă, câștigată cu 2-1 împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. În viziunea lui Ilie Dumitrescu, Nedelcu ar ieși din schemă, iar în locul lui ar intra experimentatul Filipe Teixeira, în vârstă de 37 de ani.

Nedelcu, scos din schemă

În fața cuplului defensiv Pintilii - Teixeira, Dumitrescu i-ar introduce pe Man, Budescu și Coman, iar ca vârf de atac ar evolua Florin Tănase. 

„Există opțiuni la Steaua în axul central. Sunt patru variante. Pintilii e punct fix. Și-a câștigat dreptul. Să vedem cu cine va începe, cu Filip sau cu Nedelcu, în fața apărării. După meciul de la Mediaș, eu aș începe cu punct fix Pintilii și aș juca cu Teixeira. În față aș juca cu Dennis Man, Budescu și Florinel Coman, iar Tănase în față. Asta aș juca eu”, a declarat Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

 

Incompatibil cu sistemul

Dumitrescu a explicat și evoluțiile modeste ale lui Nedelcu la FCSB. Fostul internațional e de părere că sistemul de joc nu-l avantajează pe închizător.

„Nu se completează cu Pintilii. În multe momente de joc, apărarea este expusă. Trebuie să existe o comunicare. Unul trebuie să rămână și unul trebuie să aibă libertate ofensivă. El trebuie pus în valoare. El a visat lucrul ăsta la Hagi, cu un singur închizător. Cobora între fundași”, a explicat Dumitrescu la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel