FC Voluntari îi dă replica lui Mihai Chirica, după declaraţiile despre echipele din Liga 1

FC Voluntari, replică pentru Mihai Chirica
FC Voluntari, replică pentru Mihai Chirica

Clubul FC Voluntari reacţionează la adresa primarului Iaşiului, Mihai Chirica, după ce acesta a spus că echipa sa a fost bătută de echipe din comune de pe lângă marile oraşe. 

Edilul s-a referit la FC Voluntari și Chindia Târgoviște, două echipe care au învins-o pe Poli Iași, ca fiind "niște comune care gravitează în jurul unor orașe mai mari (...) tot felul de echipe din astea de mă doare capul când mă uit pe hartă".

FC Voluntari, reacţie rapidă. Ilfovenii cer respect 

"Faptul că ați pierdut cu 4-0 partida cu FC Voluntari, nu trebuie să constituie o surpriză pentru dumneavoastră, deoarece clubul ce reprezinta orașul pe care-l păstoriți, iar aici facem referire atât la cel fondat în 1945 cât și la cel nou reînființat în 2010, nu au atins performanțele clubului FC Voluntari, promovări succesive din liga 4 în Liga 1, câștigarea Cupei și a Supercupei României, menținerea 6 sezoane consecutive pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sigur nu cunoaște distinsul primar al Iașului faptul că în Voluntari avem 2000 de sportivi legitimați și că avem echipe în prima ligă la baschet masculin și volei feminin. Noi la Voluntari suntem oameni modești și nu dorim să înșiruim acum și aici performanțele extraordinare obținute de atleții noștri în sporturi individuale.

Nu vrem să intrăm în contradicție cu edilul orașului care reprezintă capitala Moldovei tocmai că noi, voluntărenii avem un respect deosebit pentru orașul celor șapte coline, deoarece de mai bine de 15 ani intre 7000-10.000 de pelerini vin în mod organizat la moaștele Preacuvioasei Parascheva.

Domnule primar, vă respectăm pe dumneavoastră, pe cetățenii Iașului, admirăm orașul teiului lui Eminescu, dar vă rugăm, indiferent de starea de nervozitate pe care o aveți la adresa echipei Politehnica Iași, să ne respectați, pentru că nu-i așa, va suntem parteneri de competiție", a transmis FC Voluntari, conform digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel