FC Argeş - UTA Arad, ploaie de goluri în play-out / Video

FC Argeş - FCSB, rezultat avantajos pentru CFR Cluj - video
FC Argeş - FCSB, rezultat avantajos pentru CFR Cluj - video

FC Argeş a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-1 (2-1), marţi seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. 

UTA a deschis scorul prin internaţionalul Alexandru Albu (10), cu un şut din careu, dar FC Argeş a egalat rapid, prin Robert Ionuţ Grecu (15), cu un şut cu efect la vinclu din colţul careului mare. Gazdele au intrat la pauză în avantaj, în urma altui gol de kinogramă, înscris de Stephan Drăghici (39), din foarfecă.

UTA a forţat egalarea după pauză, în timp ce piteştenii au acţionat mai mult pe contraatac, reuşind să dea lovitura în min. 88, prin Cristian Dumitru, care l-a lobat pe portarul Florin Iacob. Golgheterul gazdelor, elveţianul de origine angoleză Cephas Malele (90) a închis tabela, cu un şut la colţul lung, profitând de marcajul larg.

Malele a ajuns la 16 goluri marcate în acest campionat. UTA este la al doilea eşec consecutiv, după 0-1 cu FC Hermannstadt. FC Argeş a reuşit a doua victorie la rând. În sezonul regular, în meciul de la Piteşti scorul a fost egal, 1-1, iar FC Argeş a câştigat în retur la Arad, cu 2-1. FC Argeş - AFC UTA Arad 4-1 (2-1), Stadion 'Nicolae Dobrin' - Piteşti

Au marcat: Robert Ionuţ Grecu (15), Stephan Drăghici (39), Cristian Dumitru (88), Cephas Malele (90), respectiv Alexandru Albu (10). Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel