Fake News despre structura anului școlar. Precizări ale Ministerul Educației

Ministerul Educației și Cercetării face precizări cu privire la structura anului școlar care a apărut în mediul  online sub sigla ministerului. 

Falsul anunț a fost distribuit sub forma unei fotografii purtând sigla "Ministerului Educației Naționale" și prevedea o altă dată de începere a vacanței de primăvară, alături de mesajul că Executivul ar fi aprobat o nouă structură a anului școlar. Astfel, școlile ar fi rămas închise până pe 15 mai, iar semestrul al doilea s-ar fi prelungit până în data de 24 iulie.

Anunțul a alarmat foarte mulți  profesori și părinți, în condițiile în care Ministerul Educației și Cercetării nu a aprobat, cel puțin până în acest moment, modificarea structurii anului școlar în curs. În contextul pandemiei cu COVID 19, toate școlile, grădinițele și after-school-urile din România sunt închise din data de 11 martie, până cel puțiun după Paște.

”Este un Fake News. Sigla Ministerului este una veche, de când se numea Ministerul Educației Naționale. Am rugămintea să nu dați curs unui asemenea Fake News”, a transmis Cristian Tănase, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației și cercetării, sâmbătă seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel