Se ÎNGHEAȚĂ ANUL ȘCOLAR? Monica Anisie, EXPLICAȚII clare: Ne gândim la sănătatea copiilor

Monica Anisie a explicat clar ce se va întâmpla cu studiile din acest an. Ministrul Educației le-a transmis un mesaj elevilor și tinerilor. 

Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, a intervenit în direct la România TV unde a explicat ce se întâmplă cu învățământul din România. Întrebată dacă se va îngheța anul școlar și universitar, ministrul a precizat: 

”În acest moment, specialiștii din cadrul Ministerului Educației și Cercetării nu iau în calcul un astfel de scenariu. Vreau să îi liniștesc pe părinți, pe elevi, pe studenți și pe cadrele didactice, precizându-le faptul că nu se ia în calcul, sub nicio formă, înghețarea anului școlar sau repetarea anului școlar sau amânarea cu un an a examenelor naționale pentru elevi sau amânarea examenelor pentru profesori. La acest moment nu este cazul să vorbim despre acest lucru. Este important faptul că toate scenariile gândite de experții din Ministerul Educației și Cercetării vor fi luate în calcul în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus în România. La acest moment cred că este necesar să ne gândim la sănătatea și siguranța copiilor și tinerilor”, a precizat Monica Anisie în direct la România TV. 

Mesaj pentru elevi și tineri

În cadrul intervenției televizate, ministrul a avut și un mesaj de transmis către elevi și tineri. 

”Mesajul meu către tineri este să stea în casă și să continue cu învățarea de acasă. Fie că este o învățare online, fie prin intermediul lecțiilor de la Televiziunea Română”, a completat Monica Anisie, ministrul Educației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel