EXCLUSIV  Expert de la Stanford: ”Măsurile din pandemie, un FIASCO!” / Irinel Popescu: Unde are dreptate profesorul / video

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Într-o analiză pe Statnews, John P.A. Ioannidis, profesor de medicină de la Universitatea Stanford, lasă de înțeles că răspunsul global la pandemie ar putea fi ”un fiasco în desfășurare” deoarece comunitatea internațională ia decizii majore pe baza unor informații insuficiente.

Acad. Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu a abordat acest subiect într-o emisiune difuzată pe DC News și DC Medical, la Academia de Sănătate.


"Pe măsura ce epidemia se desfășoară este clar că luăm decizii fără date consistente. Acest lucru poate să conducă, spune autorul (n.r. - John P.A. Ioannidis), la un adevărat fiasco. Nu știu dacă putem fi de acord cu concluzia, dar în ceea ce privește premisele, exact așa este. Omenirea nu s-a mai confruntat cu acest virus, deci se iau măsuri pe baza minimului de date pe care le avem. Aproape toate datele nu se bazează pe studii solide, dar pentru că și guvernele, și corpul medical trebuie să facă ceva, încercăm să luăm decizii. Și aceste hotărâri se pot schimba de la un moment la altul”, a zis Irinel Popescu.

Iată emisiunea și răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel