EXATLON. Vladimir Drăghia, în pragul unei crize de nervi

Rodica Mitu / 07 feb 2019 / 19:09
Vladimir Drăghia
Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia a fost exasperat, la „Exatlon”, de faptul că Andreea Arsine nu l-a ascultat.

"Nu mai pot!", a spus Vladimir Drăghia la un moment dat.

"Bă, de ce ții așa?", a întrebat-o Drăghia pe eleva lui după ce aceasta a câștigat punctul. "Nu mai puteam strânge", a replicat Andreea.

"Uită-te la mine, n-ai forță ții așa. Să nu te mai văd că faci asta! Nu mai greși, ai avut mare noroc", i-a transmis Vladimir Drăghia Andreei Arsine. Andreea a dus scorul la 4-2 pentru Faimoși în jocul pentru protecție.

În cele din urmă, cel de-al treilea joc de protecție a luat sfârșit cu un scor categoric: 9-1 în favoarea Faimoșilor. Singurul punct de la Războinici a fost adus de Mihaela Popescu. Concurenta care a avut cele mai mici procentaje din echipa Războinicilor a fost Ana Maria Stamen. După ce echipa Războinicilor a votat, s-a decis că cea care va intra la duel cu Ana Maria Stamen va fi Mihaela Popescu. În cele din urmă, Ana Maria Stamen a pierdut duelul.

„Mă bucur din tot sufletul că am ajuns până aici și că am fost aleasă din atâția oameni. Mă bucur că am făcut cunoștință cu niște suflete frumoase și n-o să vă uit niciodată și o să va susțin de acasă. Și mă bucur că l-am avut ca antrenor pe Giani. E un om deosebit. Nu se compară cu ce vedem la televizor. Îmi pare rău că atât a fost! Voi pleca cu fruntea sus și fericită, totuși, că am avut parte de experiența aceasta", a spus Ana Maria Stamen, în lacrimi.

 

VEZI ȘI: EXATLON, reacții fulger după eliminare: "Nu e nimic, pleacă data viitoare!"