Europa League: Meciul dintre Slovan Bratislava şi Wolverhampton se va disputa cu porţile închise (UEFA)

10 oct 2019 / 10:14

Meciul pe care Slovan Bratislava îl va disputa pe teren propriu cu Wolverhampton Wanderers în Europa League se va disputa cu porţile închise, după ce fanii echipei slovace au fost găsiţi vinovaţi de comportament rasist, a anunţat Uniunea europeană de fotbal (UEFA).

În cursul primei manşe a play-off-ului cu formaţia greacă PAOK Salonic, disputată la Bratislava în luna august, suporterii lui Slovan au afişat un banner şi au avut scandări considerate rasiste de către Comisia de control, etică şi disciplină a UEFA.

'Următorul meci din competiţiile UEFA care se va disputa cu porţile închise va fi cel dintre Slovan Bratislava şi Wolverhampton Wanderers FC, programat pe 24 octombrie, în faza grupelor Europa League', a precizat forul continental într-un comunicat, după respingerea apelului înaintat de slovaci.

Clubul din Bratislava a primit şi o amendă de 50.000 de euro pentru comportamentul rasist al suporterilor săi, plus încă 47.750 euro pentru 'blocarea scărilor, aruncarea de obiecte, invadarea terenului şi carenţe organizatorice'. Slovan Bratislava ocupă în prezent primul loc în Grupa K, cu 4 puncte după două meciuri, în timp ce Wolverhampton se află pe poziţia a treia, cu un punct mai puţin, informează Agerpres.