Poliţist, infectat cu coronavirus. Cine este bărbatul

Polițist
Polițist

 Un polițist din Galați, care a participat la mai multe ședințe de gestionare a epidemiei de coronavirus, a fost testat pozitiv și internat. DSP Galați face anchetă epidemiologică pentru a stabili dacă se impune izolarea celor cu care ofițerul a intrat în contact.

Poliţistul infectat este ofiţer de la Serviciul Ordine Publică și, în prezent, este internat în spital. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi au început o anchetă epidemiologică deoarece acesta a participat la numeroase şedinţe pentru gestionarea epidemiei de COVID-19, organizate la sediul Prefecturii Galaţi. Epidemiologii urmează să stabilească și dacă se impune izolarea la domiciliu a persoanelor care au intrat în contact cu ofiţerul infectat.

Ultima şedinţă la care a participat ofiţerul

La Prefectură, ofițerul s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţi ide Urgenţă, ai Jandarmeriei şi ai Direcţiei de Sănătate Publică. Prefectul Galațiului, Gabriel Avramescu, a declarat, pentru Mediafax, că ultima şedinţă la care a participat ofiţerul a fost în data de 3 iunie.

Acesta a precizat că riscul transmiterii virusului în Prefectură este redus deoarece angajaţii instituţiei nu participau şi nu intrau în contact cu participanţii la şedinţe. Totuşi, ca măsură de prevedere sala în care se desfăşurau şedinţele din Prefectură a fost igienizată, la fel şi traseul pe care îl parcurgeau participanţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel