Episcopul Giurgiului, predică revoltătoare: Nu vă grăbiți să vă vaccinați, sunt expirate

Episcopul Giurgiului, predică revoltătoare: Nu vă grăbiți să vă vaccinați, sunt expirate / Foto: Pixabay
Episcopul Giurgiului, predică revoltătoare: Nu vă grăbiți să vă vaccinați, sunt expirate / Foto: Pixabay

În plin val patru al pandemiei COVID-19, Episcopul de Giurgiu îi îndeamnă pe enoriași să nu se vaccineze.

România este devastată de valul patru al pandemiei. Numărul deceselor înregistrate de săptămâna trecută au atins un nou record sumbru, spitalele nu mai au locuri la ATI, iar medicii fac din ce în ce mai greu față numărului uriaș de bolnavi. Până reprezentanții OMS au anunțat că sunt îngrijorați de situația din țara noastră și că vor veni pentru a ne ajuta să depășim acest val, dar și să creștem rata de vaccinare. În tot acest context, Episcopul de Giurgiu îi îndeamnă pe enoriași să nu se vaccineze. Argumentul? Vaccinurile ar fi expirate, susține preotul, fără a oferi și dovezi în acest sens.

Preasfințitul Ambrozie: Vedeţi? Dau foc românilor în spitale! Cum se poate?

Clericul a ținut slujba de Sfânta Parascheva într-o biserică din comuna Adunații Copăceni, care are acum o incidență a cazurilor de COVID-19 de peste 13 la mie și o rată de vaccinare de aproape 18%. În predică, acesta le spune oamenilor, fără ocolișuri, că vaccinurile ar fi expirate, iar incendiile din spitalele COVID ar fi o „făcătură”, scrie Realitatea.net.

„Să vă rugaţi lui Dumnezeu ca să vă dea putere să vă duceţi crucea mai departe, rămâneţi în Biserică, nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV. Nu vă speriaţi nici de Covid, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii, şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate.

Vedeţi? Dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al treilea în care trăim noi să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de ţară şi de noi.”, a afirmat Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului.

VEZI ȘI: Arhiepiscopia Tomisului, mesaj privind folosirea serviciului PayPal:  Face ce face și Patriarhia Română

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel