Urmărește emisiunea live


Eduard Hellvig va fi europarlamentar PNL

eduard_hellvig dece
eduard_hellvig dece

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, urmează să ocupe unul dintre scaunele de europarlamentar al PNL, după ce doi liberali au părăsit posturile de la Strasbourg, a anunțat președintele partidului, Crin Antonescu.

Fostul ministru al Turismului și Dezvoltării ar urma să reprezinte PNL în plenul european în perioada de timp rămasă până la noile alegeri europarlamentare din primăvara anului viitor.

”Unul dintre ei (liberalii care vor ocupa locurile vacante ale PNL în Parlamentul European - n.r.), unul dintre europarlamentarii noi pentru scurta perioadă rămasă este secretarul general, Eduard Hellvig, probabil că mâine (vineri - n.r.) vom formaliza şi acest lucru”, a declarat Crin Antonescu, răspunzând unei întrebări.

Delegația Permanentă a PNL se va reuni, vineri, la Mamaia, pentru a alege înlocuitorii foștilor europarlamentari Cristian Bușoi și Ramona Mănescu, în prezent președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și ministru al Transporturilor.

Numele lui Hellvig se vehiculase anterior și pentru funcția de ministru al Transportului, dar se pare că liberalul nu a dat curs invitației colegilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel