Eclipsă 27 iulie. Amprentă puternică pentru 3 zodii

Zodii
Zodii

Unele zodii vor fi extrem de afectate de „Luna Sângerie” din iulie.

Eclipsă 27 iulie 2018. În noaptea de 27 spre 28 iulie, va fi cea mai lungă eclipsă totală de Lună a secolului 21: o oră și 43 de minute. Acest tranzit va lăsa o puternică amprentă asupra anumitor zodii.

Eclipsă 27 iulie 2018. Vărsător

Eclipsa totală de lună aduce o schimbare uriașă în zona relațiilor. Ai o înclinație mai mare pentru dramă zilele acestea. Ar fi bine să îți faci timp pentru meditație.

Eclipsă 27 iulie 2018. Capricorn

Trăsăturile specifice zodiei tale te determină să controlezi tot ce este în jurul tău, dar asta clar nu se poate întâmpla luna aceasta. Va avea de suferit orice relație de natură romantică. Aceste probleme pot fi cauzate de stres sau poate de motive financiare. În cele mai multe cazuri, ambele cauze vor fi prezente. Așadar încearcă să abordezi situația cu mult calm, cu o minte deschisă.

Eclipsă 27 iulie 2018. Leu

Sezonul Leului se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă un nou val de energie asupra ta. Este posibil să începi să îți evaluezi impactul pe care îl ai asupra a ceea ce se află în jurul tău, dar te vei simți prea nesigur/ă pe tine ca să faci ceva în privința aceasta, notează elle.ro. Ți se oferă oportunitatea de a învăța mai multe despre tine și de a lăsa în urmă orice restricție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel