Dumitru Coarnă, somat să se retragă din organizația lui Alexandru Cumpănașu

Scutaru Cristina / 02 sep 2019 / 23:13
Cumpănașu
Cumpănașu

Dumitru Coarnă este somat să se retragă din organizația lui Alexandru Cumpănașu după ce acesta din urmă a zis că vrea să candideze la prezidențiale.

Matei Ionel, președintele Biroul Teritorial Galați al SNPPC, îi cere lui Dumitru Coarnă să se retragă din CNMR, organizația lui Alexandru Cumpănașu.

”Domnule Coarnă,

Va solicit, public, sa retrageti FSNPPC din MAI, din Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR), organizatie condusa de Alexandru Cumpanasu!!!

Mentionez ca, sus-numitul, in repetate randuri, la mai toate posturile de televiziune, a adresat cuvinte si expresii jignitoare la adresa politistilor si a Politiei Romane, a transmis informatii trunchiate si a pus sub semnul intrebarii autoritatea Politiei Romane, in cadrul societatii romanesti!”, a fost mesajul transmis de Matei Ionel, președintele Biroul Teritorial Galați al SNPPC.

Alexandru Cumpănașu a ajuns în atenția opiniei publice prin intermediul CNMR

 

În noiembrie 2016, la Palatul Parlamentului, a avut loc Conferința Națională și Adunarea Generală a CNMR, la care au participat sute de delegați, reprezentând organizațiile membre, atât de la nivel central, cât și de la nivel local. Atunci, plenul CNMR l-a ales în funcția de președinte pe Alexandru Cumpănașu, cu unanimitate de voturi. Tot atunci, au fost aleși 32 de vicepreședinți. De menționat că, în cadrul conferinței, atât președintele, cât și vicepreședinții au subliniat că CNMR nu va deveni un partid politic, ci va reprezenta principalul pilon de stabilitate al României, indiferent de arhitectura politică sau instituțională a țării.