Dubă cu deţinute, accident. ANP, precizări

Administraţia Naţională a Penitenciarelor vine cu precizări după ce joi dimineaţa, o dubă a Penitenciarului Craiova în care se aflau mai multe deținute s-a ciocnit, joi dimineață, în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj, cu o mașină. 

Joi, 11.09.2019, pe DN65 Craiova-Balş, în zona localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, un mijloc de transport în care se aflau 14 deţinute aflate în custodia Penitenciarului Craiova - Secţia Exterioară Işalniţa, în timpul deplasării către un punct de lucru aflat în municipiul Slatina, a fost implicat într-un eveniment rutier. Menţionăm că mijlocul de transport în care se aflau cele 14 deţinute aparţine unui transportator autorizat, contractat de către beneficiarul forţei de muncă.

La momentul prezentei, 5 deţinute au fost prezentate pentru investigaţii în cadrul unei unităţi spitaliceşti din reţeaua sanitară publică, celelalte deţinute, precum şi personalul unităţii de detenţie aflat în mijlocul de transport la momentul producerii evenimentului rutier, fiind preluaţi şi transportaţi la sediul penitenciarului, urmând a fi supuşi, de asemenea, unor investigaţii medicale.

În continuare, organele abilitate efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. Precizăm că starea deţinutelor implicate în evenimentul rutier este monitorizată şi, în măsura în care vor apărea noutăţi, vă vor fi comunicate de îndată, transmite ANP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel