Dragoș Bucur, mesajul care a stârnit un VAL de reacții DURE: Acum realizez că tata, fără comorbidități, e acum în GROAPĂ din cauza unora ca tine

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Curg mesajele pe pagina lui Dragoș Bucur, după mesajul care a aprins Internetul. 

Actorul Dragoș Bucur a șocat Internetul cu un mesaj despre vaccinul COVID-19 și mască. 

"În cazul in care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască", a scris Dragoș Bucur, pe Facebook. 

Val de reacții dure: "Acum realizez că taica-miu, om mișto, fără comorbiditati, e acum in groapă din cauza unora ca tine, care nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase și nici masca nu poartă"

Reacțiile oamenilor au curs din primele minute de la publicarea mesajului, iar acum, la nici 24 de ore, postarea actorului are 7,5 mii de reacții și 2,5 mii de comentarii, care mai de care mai acide. 

"... și îți plătești singur spitalizarea dacă te infectezi, da?", "de votat ai votat cu Șoșoaca?", "Virusul ăsta e mai periculos decât credem și acționează pe mai multe paliere. Pe unii îi îmbolnăvește și le ia respirația, altora le ia mințile", "Cred că nu a mai rămas nimeni așa surprins de ultima oară de când s-a mutat autocarul", "Și nici pe mâini nu te speli, nu? Păcat. Îmi plăcea de tine. Acum realizez că taica-miu, om mișto, fara comorbiditati, bunic, soț, unchi și tot ce trebuie, e acum in groapă din cauza unora ca tine, care nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase și nici masca nu poartă. Aaa, scuza-ma, probabil usturoi mănânci",

"Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puțin stupid. Chiar, centură porți?", "Dragoș e destul de mare și de vaccinat (ups!), încât să își asume un democratic generator de înjurături și de la deștepți, și de la proști. I-am văzut în comentarii, la un loc, cu balele scurgându-se pe grumazu' lui, mixate. Cine ar fi crezut?! Cum se rostoGolește românu', nimeni! Am zis!", sunt doar câteva dintre comentariile acide scrise de internauți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel