Dragoș Bucur, mesajul care a înroșit Facebook: În caz că nu aveați pe cine să înjurați/ Val de reacții: Aveam, dar acum dacă tot ai zis...

foto: Dragoș Bucur, Facebook
foto: Dragoș Bucur, Facebook

Actorul Dragoș Bucur a reușit performanța de ”înroși” Facebook-ul. 

”În cazul in care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască” scrie actorul Dragoș Bucur pe Facebook. Mesajul său a strâns, în cinci ore, 3.300 de reacții, peste o mie de mesaje și aproape 300 de distribuiri, un mare succes pentru actorul care abia strânge câteva sute de reacții la o postare obișnuită. 

Pericolul mesajului există însă, în contextul în care Dragoș Bucur este urmărit de peste 60.000 de oameni. 

Jurnalistul Iulian Tănase i-a răspuns, ironic, ”Măcar a nimerit-o cu homeschooling-ul”, aluzie la momentul din 2016, când Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au dat fetița la homeschooling, un model nereglementat în România. 

Un alt internaut i-a răspuns: ”aveam, dar acum, dacă tot ai zis...”. De asemenea, alții așteaptă, tot critic, ”like” de la companiile a căror imagine Dragoș Bucur este. 

”Șoșoacă likes this”

Reacțiile au continuat: ”Păi nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier și cunoștințe de cercetător științific pentru a juca în filme. Poți avea talent ca actor și să nu prezinți urme de gîndire critică, nu ai fi primul. Dar nu e musai să te și lauzi cu asta.”, ”Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puțin stupid. Chiar, centură porți?”, ”Eu port mască. Am avut Covid, că am luat de la fraieri care nu poartă și tușesc pe unde apucă fără să pună mâna la gură, sau pun mâna la gură și pe urmă ating orice în jurul lor.”, ”Masca nu e opțională, lasă-ne cu fițele astea flower power”, ”Așa simt unii nevoia să și semnalizeze!”, ”Șoșoacă likes this.”

Un internaut îi scrie că face foarte bine, că altfel ar putea ajunge gay, aluzie, de asemenea ironică, la afirmațiile unui cleric iranian care susține că oamenii vaccinați împotriva COVID ”devin homosexuali”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel