Dragnea, plângere penală. Nicolicea: Le răspundem cu aceeași măsură

Eugen Nicolicea a declarat la Știrile Antena 3 că PSD ar putea să dea un răspuns dur PNL-ului după ce liberalii au redactat o plângere penală pe numele lui Liviu Dragnea.

Eugen Nicolicea a făcut un anunț cu privire la modul în care ar putea reacționa Partidul Social Democrat după ce PNL a făcut plângere penală pentru Liviu Dragnea pe motivul că nu a covocat o sesiune extraoridinară după protestele din 10 august din Piața Victoriei. 

 "Își urmărește scopurile prin mijloace ilegale"

"Trebuie să știți din start că încălcările eventuale ale unui regulament sunt încălcări ale regulamentului nu ale unei legi ca să fie infracțiune cum consideră dânșii. Chiar și Curtea Constituțională a spus că autonomia parlamentară nu poate să fie cenzurată nici măcar de Curtea Constituțională. În aceste condiții este foarte clar că nu va avea niciun fel de urmare. Dar dacă tot continuă cu chestiuni de acestea s-ar putea să le răspundem cu aceeași măsură, spre exemplu sesizarea procurorului general pentru a solicita radierea partidului PNL din registrul partidelor politice, motivul fiind că își urmărește scopurile prin mijloace ilegale", a declarat Eugen Nicolicea la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel