Drăgan a RĂBUFNIT la adresa lui Ungureanu: Îi recomand să pună bani deoparte. A călcat în picioare reputația unui medic extraordinar

Roxana Neagu / 29 dec 2019 / 16:47 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Drăgan
Mihai Drăgan

Avocatul Mihai Drăgan a răbufnit la adresa deputatul Emanuel Ungureanu, pe care-l acuză că a călcat în picioare reputația medicului chirurg Mircea Beuran. 

Emanuel Ungureanu, deputat USR, depune, luni, la ora 10:00, o plângere penală în cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca. El a scris, pe pagina sa de Facebook, că a vorbit cu mai mulți angajați ai spitalului, ”asistente, îngrijitoare, brancardieri”, ale căror mărturii le și publică.

Avocatul Mihai Drăgan a răbufnit, în direct, la Antena 3, duminică, întrebând în ce calitate a vorbit Emanuel Ungureanu cu angajații de la Spitalul Floreasca, cei care se presupune că au fost în sala de operație: ”În ce calitate? Eu îi recomand să pună bani deoparte, pentru că tocmai a călcat în picioare reputația unui medic extraordinar, domnul profesor Beuran, căruia îi datorez patru ani din viața bunicii mele și cunosc autobuze de pacienți care-i datorează viața”. 

”USR, politică de a călca în picioare sistemul medical românesc”

 

”În al doilea rând, înainte să arunce în spațiul public anumite chestiuni, ar fi trebuit să se informeze și să-l contacteze pe dl profesor. Dumnealui nu a făcut mărturii, ci acuze cu privire la o persoană foarte cunoscută. Este evident că discutăm despre un caz tragic, nu am nici cuvinte să spun, și e clar că s-a făcut cel puțin o greșeală, dar să acuzi o persoană că acea persoană este cea care a desfășurat activitatea, fără să te informezi exact, și să arunci un nume în spațiul public doar cu scopul de a-l murdări... iertați-mă, între dl deputat cum îl cheamă pe dumnealui și profesorul Beuran, înclin să-l cred pe profesorul Beuran, mai ales că USR a avut o politică constantă de a călca în picioare sistemul medical românesc” a mai spus avocatul, precizând că la banii din sistemul medical românesc, ”medicii români pentru mine sunt EROI”.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28