Dr. Jurma: Dacă ați ști cum interferează cu ARN-ul vostru faimoasele antivirale, v-ați vaccina săptămânal numai să nu aveți nevoie de ele

Mărturia unui medic alergolog sibian: M-aş vaccina în fiecare lună, numai să nu mai fac Covid / Foto: Pixabay
Mărturia unui medic alergolog sibian: M-aş vaccina în fiecare lună, numai să nu mai fac Covid / Foto: Pixabay

Epidemiologul Octavian Jurma vine cu un avertisment după ce managerii spitalelor din Iași au anunțat că rămân fără oxigen pentru pacienții COVID.

Epidemiologul Octavian Jurma a explicat cât de important este oxigenul pentru pacienții COVID aflați în stare gravă. Medicul susține că încă din septembrie se știa că spitalele vor ajunge să nu mai aibă suficient oxigen.

VEZI ȘI: Spitalele din Iași rămân fără oxigen. Managerul Florin Roșu: Mai avem pentru două ore

"Rămânem și fără oxigen, cel mai important medicament care face zilnic diferența dintre viață și moarte pentru mii de bolnavi de COVID-19 în toată țară. Încă o "surpriză" evidentă încă din septembrie, când autoritățile au decis să lase epidemia de COVID-19 să evolueze liber până la potențialul său maxim posibil și ne-am angajat în scenariul indian.

Coșmarul din spitale va mai continuă încă 2 săptămâni în ciuda faptul că numărul de cazuri noi a început deja să scadă accelerat. Iluzia siguranței este acum mai periculoasă decât oricând, mai ales că avem semne clare și de mușamalizare (scăderea dramatică a numărului de teste). Situația este consecința directă a refuzul patologic al autorităților de a limita creșterea numărului de cazuri prin măsuri de restricție nepopulare dar salvatoare de vieți. Situația este complicată și de incompetența malignă din sistemul de administrație publică.

Jurma: Dacă ați știi cum interferează cu ARN-ul vostru faimoasele antivirale miraculoase...

Dacă ar fi după capul prefectului de Iași, bun îi și oxigenul tehnic (cel folosit la tăiere și sudură în industrie), important e să putem spune că "avem tot ce ne trebuie". Normal că dacă nu ai apă curată e bună și aia de baltă dacă alternativă e moartea, dar riscurile sunt majore.

Așadar, vaccinați-vă oameni buni că să nu va trebuiască îngrijire medicală de nici un fel în săptămânile care urmează. E sigurul tratament care va ține departe de formele grave de boală și de ATI. Da, bla, bla, bla negaționist, sunt cazuri pe care vaccinul nu îi ajută la fel cum sunt cazuri în care parașuta nu se deschide când sari din avion. Dar asta nu înseamnă că e totuna dacă sari cu sau fără parașută dintr-un avion care se prăbușește în flăcări.

PS. Dacă ați ști cum interferează cu ARN-ul vostru faimoasele antivirale miraculoase, v-ați vaccina săptămânal numai să nu aveți nevoie de ele.", a scris Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel