Dr. Gabriel Lemnete, despre Andreea Bălan: „Nu putea fi anticipat, se întâmplă mai des la nașterile naturale”

Andreea Bălan, în spital
Andreea Bălan, în spital

Dr. Gabriel Lemnete, medic primar obstetrică-ginecologie, a explicat EXCLUSIV pentru DC MEDICAL că embolia amniotică și cascada de probleme pe care le-a avut ulterior Andreea Bălan nu puteau fi anticipate și că le-a întâlnit în practica sa clinică mai des la nașterile naturale. În plus, spune specialistul, cântăreața a avut baftă că a scăpat, pentru că în succesiunea de evenimente majore pe care a avut-o, dacă nu se acționează rapid și precis, prognosticul este foarte prost.

Ca să facem un scurt istoric al cazului de la care am pornit discuția cu dr. Gabriel Lemnete, vă spunem că în trei săptămâni, Andreea Bălan a trecut prin trei operații, toate făcute de urgență.

Pe 4 martie, a născut prin cezariană al doilea copil ai ei, numai că, imediat după ce fetița a fost scoasă, s-a produs o embolie amniotică. Aceasta însemnând că lichidul amniotic i-a intrat mamei în sânge, ceea ce poate duce la afectări pulmonare, cardiace, ba chiar și neurologice, toate grave. Chiar și la deces.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator, fiind intubată și resuscitată de medici. A fost inconștientă vreo 20 de ore, după cum singură declara. Câteva zile mai târziu, însă, cântăreața se simțea bine și a fost externată. Dar, brusc, s-a trezit în miez de noapte cu sângerări. Dusă de urgență la spital, la o săptămână de la naștere, cântăreața a fost operată din nou, din cauza unor hematoame. Când poate credea că a scăpat, în a treia săptămână de la naștere, Andreea a ajuns din nou pe masa de operație. Și tot din cauza unor hematoame.

Citește continuarea pe DCMEDICAL.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel