Dosar Geanina Terceanu. Cristi Borcea, Giovani Becali, SENTINȚĂ în privința presupusei mite

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Înalta Curte de Casație și Jusțitie ar putea pronunța o sentință definitivă în cazul lui Giovani Becali, Victor Becali și Cristi Borcea, acuzați că i-ar fi dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru o soluție favorabilă în Dosarul Transferurilor. 

În acest dosar, Borcea și frații Becali sunt acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a da pedepse mai mici în " Dosarul Transferurilor."

Magistrații au condamnat-o pe Geanina Terceanu la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

Concret, de la DNA

Conform DNA, în februarie 2009, Geaninei Terceanu, în calitate de judecător la Tribunalul București, i-a fost repartizat dosarul transferurilor de fotbaliști, în care frații Becali și Cristian Borcea, alături de alți conducători din fotbal, fuseseră trimiși în judecată pentru înșelăciune și evaziune fiscală.

În 3 aprilie 2012, magistratul a pronunțat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare față de toți inculpații, pe motiv că fapta nu există.

Potrivit rechizitoriului, pentru a pronunța această soluție de achitare, Terceanu a primit, în intervalul aprilie 2009 — mai 2012, o sumă totală de 195.000 de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel