Lovitură pentru Cristi Borcea. Geanina Terceanu, dezvăluire neașteptată

Geaninei Terceanu, fostul magistrat condamnat în Dosarul Transferurilor, dezvăluie că  ar avea un copil cu Cristian Borcea.

Potrivit Antena 3, Borcea a cerut din spatele gratiilor să stea faţă în faţă şi să-i pună nişte întrebări judecătoarei Geanina Terceanu. Meciul anului ar putea avea loc pe 16 mai, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fostul magistrat este acuzat că a luat mită de la el şi de frații Becali, ca să dea o sentință favorabilă în Dosarul Transferurilor. Femeia spune însă că îl iubeşte pe afacerist. Ba chiar că ar avea un copil cu el.

Idila dintre cei doi, scria presa de scandal, s-ar fi consumat în timpul procesului de la Tribunalul Bucureşti al dosarului Transferurilor, caz pe care Gianina Terceanu îl judeca. Pentru că i-a achitat pe toţi inculpaţii din caz, inclusiv pe Cristi Borcea, procurorii au acuzat-o că a luat mită pentru asta de la fostul acţionar de la Dinamo şi de la fraţii Victor şi Giovani Becali.

[citeste si]

În primă instanţă, pentru luare de mită, Geanina Terceanu a fost condamnată de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani şi 6 luni de închisoare, sentinţă pe care a atacat-o la instanţa supremă.

Cristi Borcea este în prezent  tatăl  unui băiețel pe care îl are cu Valentina Pelinel, a doi copii cu Alina Vidican (un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 10 luni), iar cu prima  soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). Omul de afaceri mai are o fată, Carolyn (9 ani), cu  avocata Simona Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel