Donald Trump, reacție HALUCINANTĂ în fața unei mulțimi FĂRĂ mască: "Pot să merg să îmbrăţişez pe toată lumea"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Donald Trump a avut o reacție incredibilă în fața unei mulțimi care nu purta mască de protecție. 

Aflat în imposibilitatea de a se deplasa timp de zece zile din cauza îmbolnăvirii cu COVID-19, preşedintele Donald Trump a revenit luni pe scena de campanie în statul Florida asigurând audienţa că este în "plină formă", cu 22 de zile înaintea alegerilor în care se va confrunta cu democratul Joe Biden, informează marţi AFP, citează Agrepres. 

"Am fost bolnav. Acum spun că sunt imun. Mă simt atât de puternic! Pot să merg în mulţimea asta (...) să îmbrăţişez pe toată lumea, să îmbrăţişează bărbaţi şi femei magnifice" a declarat Trump în faţa unei mulţimi entuziaste în care puţini purtau măşti.

Atacuri violente la adresa "ticăloasei Hillary"

Deşi se află în urma candidatului democrat în sondaje, liderul de la Casa Albă speră să recupereze pe ultima linie dreaptă străbătând America.

Afişând o formă incontestabilă la o săptămână după ieşirea din spital, Donald Trump a folosit într-un discurs care a durat puţin peste o oră toate mesajele clasice ale campaniei sale: atacuri violente la adresa "ticăloasei Hillary", diatribe violente împotriva presei "corupte", avertismente alarmiste împotriva "stângii radicale" şi a "coşmarului socialist".

Salutând mulţimea care a venit să-l asculte, el a glumit pe seama fostului vicepreşedinte democrat pe care l-a poreclit "Joe somnorosul" asigurând că acesta nu reuşeşte să strângă aproape nicio persoană la mitinguri sale electorale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel