Domeniul public al Sectorului 6, eliberat de construcții provizorii și panouri publicitare

Politia Locala Sector 6
Politia Locala Sector 6

Din dispoziția primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, echipe ale autorității publice locale au intensificat, în ultima perioadă, acțiunile de dezafectare a construcțiilor provizorii amplasate ilegal pe domeniul public și a panourilor publicitare aflate pe scuarul central al bulevardului Iuliu Maniu.

În total, în ultimele luni, de pe raza Sectorului 6 au fost ridicate 164 de panouri publicitare și 150 de reclame stradale. Totodată, în baza dispozițiilor administrative, echipele autorității locale au dezafectat zeci de construcții provizorii pentru care nu au fost încheiate contracte de ocupare a domeniului public, care fuseseră amenajate fără autorizație de construire sau amplasate în zonele în care se execută lucrări de amenajare urbanistică, peisagistică sau de reabilitare a sistemului rutier.

Pentru încălcarea dispozițiilor Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, cu modificările și completările ulterioare, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 172.000 lei.

Autoritatea locală informează că acţiunile de acest tip vor continua și în perioada următoare, aplicându-se sancţiuni contravenţionale ori de câte ori va fi cazul, cu scopul de a menține un sector curat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel