Doi copii, răniți grav în urma unei explozii la o butelie

Doi copii au fost răniți grav după ce o butelie a explodat în gospodăria în care se aflau. Deflagrația a fost urmată de un incendiu. 

Doi copii au fost răniţi, luni, după ce o butelie a explodat într-o gospodărie din comuna doljeană Siliştea Crucii, iar apoi s-a declanşat un incendiu, informează ISU Dolj.

"Incendiu casă în comuna Siliştea Crucii, intervine Secţia Pompieri Băileşti cu două autospeciale. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul locuinţei. În urma evaluării la faţa locului ar fi vorba de o explozie de butelie urmată de incendiu", precizează IPJ Dolj.

Doi copii, unul de trei ani şi jumătate, altul de cinci ani, au suferit arsuri la nivelul feţelor şi la palme. La momentul incidentului, în gospodărie mai era un copil de şapte ani, care nu a fost rănit.

În urma intervenţiei pompierilor, incendiul a fost lichidat

"La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la mobilierul din bucătărie şi din cele două camere şi la acoperişul locuinţei. Incendiul a plecat de la scăpările de gaze în urma montării necorespunzătoare a buteliei. Proprietarul, după ce a montat butelia, a încercat-o cu flacără deschisă, gazele scăpate s-au aprins şi focul s-a extins cu repeziciune la faţa de masă şi alte materiale combustibile", mai anunţă ISU Dolj.

VEZI ȘI: Anchetă la Caracal. De unde vine mirosul de "cadavru". Tonel Pop: Vă pot da o știre. Cu acceptul procurorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel