Anchetă la Caracal. De unde vine mirosul de ”cadavru”. Tonel Pop: Vă pot da o știre. Cu acceptul procurorilor

Tonel Pop
Tonel Pop

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a explicat de unde vine mirosul insuportabil, ”de cadavru”, din curtea lui Gheorghe Dincă. De asemenea, a dat noi detalii din procedurile de desfășurare a anchetei. 

”Vă pot da o știre. Cu acceptul domnilor procurori am întrebat de unde vine acel miros (n.r din curtea lui Gheorghe Dincă). Și eu am constatat un miros, dar parcă de data aceasta depășește orice limită. Acel miros vine după ce a fost decolmatat un canal pentru a se căuta o anumită bijuterie. Au existat informații că aici s-ar fi aruncat o anumită bijuterie. A trebuit ca criminaliștii să facă această muncă ingrată de a căuta în nămol, în acele resturi, în deșeuri, nu vreau să vă povestesc ce era acolo. Dacă decolmatarea se făcea spre interior se puteau altera alte probe. În acest fel au făcut decolmatarea spre exterior. Din această cauză miroase ieșit din comun”, a precizat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, în direct la România TV. 

Utilaje performate pentru radiografia solului

Mai multe utilaje vor ajunge la Caracal și vor radiografia solul pentru a vedea dacă mai există probe în această anchetă. 

”În primă fază se va intra cu o anumită aparatură pentru a radiografia solul. Se va putea vedea până la maxim trei metri și jumătate. O mașinuță mică se plimbă și scanează solul. Poate scana și betonul, dar este mai greu, mai ales dacă are foarte multă armătură. Procurorul va decide mai apoi unde se va săpa”, a mai precizat avocatul Tonel Pop. 

Aparatura de specialitate va sosi la Caracal în cursul zilei de mâine, iar mai apoi anchetatorii vor demara procedurile de verificare. 

VEZI ȘI: Vouchere de vacanță. Cum le poți folosi și după data expirării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel