DN13, accident mortal. Trafic îngreunat

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Traficul rutier se desfăşoară luni după-amiază pe un singur sens de mers pe DN 13 Braşov-Sighişoara, în urma unui accident petrecut între localităţile braşovene Buneşti - Fişer, între un autoturism şi o autoutilitară, potrivit Centrului Infotrafic. 

UPDATE: Elicopterul SMURD de la Târgu-Mureş a fost solicitat pentru bărbatul în vârstă de 47 de ani rănit grav în accidentul rutier petrecut luni, pe DN13 Braşov-Sighişoara, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă. Bărbatul este în comă. S-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD Tg-Mureş. Copilul rănit în accident este conştient şi va fi transportat la Spitalul Clinic de Copii din Braşov, a afirmat sursa citată. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, în accidentul soldat cu o persoană decedată şi doi răniţi au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Un autoturism înmatriculat în Argeş, cu trei ocupanţi, care a circulat pe DN13, spre Braşov, la km 76+700 m, între localităţile Buneşti şi Fişer, într-o curbă uşoară la stânga, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Braşov, condusă de un bărbat de 33 de ani. Din accident a rezultat decesul unei femei de 42 de ani, pasager faţă în autoturismul care a pătruns pe contrasens, vătămarea gravă a conducătorului auto, un bărbat de 47 de ani, şi vătămarea unei minore de 11 ani, din acelaşi autoturism. Traficul este blocat pe DN13. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, a precizat sursa citată. 

Ştirea iniţială:

"O persoană a fost declarată decedată, şoferiţa autoturismului, iar alte două, un bărbat şi un copil, sunt rănite. Bărbatul este inconştient, iar copilul conştient. La faţa locului s-a deplasat echipajul de descarcerare grea, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ cu medic.

De asemenea, la accident intervine în sprijin şi Detaşamentul Sighişoara cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel