Discuții Alexandra - 112. Adriana Săftoiu, în lacrimi la România TV: ”80% din ce circulă despre caz este fals. E mult mai grav”

Adriana Săftoiu a spus că a fost înmărmurită după ce a ascultat conversația audio dintre Alexandra și reprezentanții 112. Mai mult, aceasta a precizat că o mare parte din informațiile publice ar fi false. Deputatul Adriana Săftoiu a făcut mărturii cutremurătoare, în lacrimi, în direct la România TV. 

"Dacă ați auzi vocea acestei copile, depășește cu mult impactul public. Noi am ascultat ieri trei convorbiri, neputința autorităților de a o ajuta. Este de neînțeles ce se întâmplă. Deci noi ieri am înțeles că la ora 11 și 12 minute apelul se întrerupe. Ea nu a mai putut fi contactată, iar MAI vine și ne păcălește că polițistul a avut o super discuție cu ea. E o glumă teribilă. Din toate datele publice, nu mă convinge că acest monstru din Caracal le-a ucis pe aceste fete. Cineva e mult mai deștept decât noi. Aruncă pe piață informații, manipulări.

Cineva, mai presus de noi și mai deștept, ne manipulează

80% din ce circulă despre caz este fals. Cineva le aruncă în piață. Mă simt neputincioasă. Ar trebuie să le auziți vocile, lucrul ăsta o să vă sperie. Cum mama dracului oamenii aceia au fost la poartă și nu au făcut nimic. Ne cred tâmpiți pe toți? Ne păcălesc pe toți, eu așa cred. Ne lăsăm duși pe această direcție, eu cred că lucrurile sunt mult mai grave. Nimeni nu are curaj să destructureze, e mult mai grav", a precizat Adriana Săftoiu în direct la România TV.

De altfel, deputata a scris și pe pagina sa de Facebook despre ”stenogramele” date publicității. 

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Discuții Alexandra - 112. Daniel Tudorache: Parcă este dintr-un film foarte prost. Ei sunt principalii vinovați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel