Dinamo - ”U” Cluj, ”ori la bal, ori la spital”. Mihalcea: Astea sunt meciurile în care trebuie să mori pe teren

U Cluj - Dinamo, 2-0. Foto DC News
U Cluj - Dinamo, 2-0. Foto DC News

Dinamo București va juca meciul retur cu Universitatea Cluj-Napoca, din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, duminică seară, în Ștefan cel Mare, după ce în tur clujenii s-au impus cu scorul de 2-0.

Adrian Mihalcea (46 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit înaintea meciului dintre cele două echipe. Acesta spune că Dinamo va trebui să riște la acest meci, dacă va dori ca în sezonul următor să joace tot în Liga 1. Mai mult, Mihalcea vede un dezastru dacă Dinamo va retrograda.

”Am văzut o echipă a Clujului determinată, care a intrat concentrată și agresivă în teren. Dinamo mi s-a părut o echipă care se mulțumea și cu egalul. A venit acea greșeală și e destul de greu să reintri în joc când nu ești pregătit de joc. Nu a fost pregătită de dueluri.

Și pentru mine a fost un semn de întrebare. Erau jucători cu experiență, dar au jucat slab. Dinamo a fost slabă contra unei echipe de ligă inferioară. Cum ne-au tratat cei de la Cluj pe noi (n.r. Unirea Slobozia), așa i-au tratat cei de la Dinamo pe ei. Dinamo nu mai are ce să piardă. Încă e o echipă iubită și se umple stadionul pentru un meci de baraj. Suporterii încearcă să îi trezească. A fi sau a nu fi de duminică.

Cu siguranță, U Cluj are un atuu în plus. Dinamo va trebui să riște, să fie mai agresivă. Nu știu dacă mai e nevoie de motivația publicului sau financiară. Astea sunt meciurile în care trebuie să mori pe teren.

Mi-e greu să comentez. Nu e responsabilitatea doar a unei persoane. Dinamo e în picaj de câțiva ani. Ăsta e apogeul. E o problemă generală. E păcat că e un meci a fi încă un an în Liga 1 sau a fi dezastru. Sau a fi să joc împotriva lor”, a declarat Adrian Mihalcea, la Digi Sport.

Adrian Mihalcea consideră că investitorii nu vor apărea la Dinamo decât dacă se vor rezolva problemele financiare.

”Vorbim de o perioadă a noastră unde se investea. Dinamo se lupta doar pentru campionat. Acum nu e un acționar, nu se întâmplă nimic pozitiv. Nu e termen de comparație cu perioada noastră și cea de acum. Nu au siglă, nu au teren, pierd procese la TAS. Nu văd cum s-ar putea rezolva, decât dacă ar veni un Dan Șucu la Dinamo și să bage 10 milioane de euro.

Până nu se va face stadionul și se va rezolva partea asta cu insolventa, doar un nebun să vina să bage bani. Vorbim de patru ani și nu se întâmplă nimic. Mi-e greu să mă gândesc la vreun scenariu. Dinamo are deja datorii, nu mai are drepturi TV, de unde să vină banii, din DDB? E o problemă cu aceste echipe. Avem Steaua și FCSB, la Rapid, la Craiova”, a precizat Adrian Mihalcea, pentru sursa citată.

Citește și - Florin Prunea, favorit pentru a-l înlocui pe Iuliu Mureșan la Dinamo după înfrângerea ”câinilor” cu ”U” Cluj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel