Dinamo şi Gloria Buzău joacă turul barajelor de promovare pe teren propriu

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo Bucureşti şi Gloria Buzău dispută acasă primul meci pentru promovarea în Superligă. 

Dinamo Bucureşti şi Gloria Buzău vor fi gazdele meciurilor tur din barajele pentru menţinerea/promovarea în Superliga naţională de fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Dinamo o va înfrunta pe FC Argeş, iar Gloria va juca împotriva echipei UTA Arad.

Barajele se vor juca în dublă manşă, pe 28 mai şi 3 iunie. Datele pot fi modificate în funcţie de solicitările deţinătorilor de drepturi TV, precizează FRF.

Dinamo a terminat pe locul 4 în play-off-ul Ligii a II-a, iar Gloria s-a clasat pe 5. Politehnica Iaşi (primul loc) şi Oţelul Galaţi (locul al treilea) au promovat direct în Superligă, în timp ce CSA Steaua Bucureşti (locul al doilea) nu a avut drept de promovare.

UTA s-a clasat pe locul 13 în play-out, în timp ce FC Argeş a încheiat pe 14. Chindia Târgovişte (15) şi CS Mioveni (16) au retrogradat direct în Liga a II-a, scrie Agerpres.

Barajul pentru menţinerea în Liga II, încheiat 

Metaloglobus a învins-o pe Progresul Spartac cu scorul de 5-3, la loviturile de departajare, sâmbătă, la Buftea, în manşa a doua a barajului pentru menţinerea în liga a II-a de fotbal.

Scorul a fost egal la finalul timpului regulamentar şi după prelungiri, 0-0, în timp ce rezultatul meciului tur a fost de asemenea egal, 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Metaloglobus au transformat Georgian Honciu, Dragoş Huiban, Paul Chiorean, Răzvan Milea (ex-Progresul) şi Oka Chatziterzoglu, în timp ce pentru Progresul au înscris Silvian Matei, Ciprian Stanciu şi Eduard Radu, iar şutul lui Eugen Lixandru a fost apărat de portarul George Gavrilaş.

Echipele bucureştene AFC Progresul 1944 Spartac şi FC Metaloglobus au jucat acest baraj după ce s-au clasat pe locul 5 în cele două grupe din play-out.

Alături de Progresul au mai retrogradat din Liga a II-a, direct, echipele Poli Timişoara, Minaur Baia Mare, Ripensia Timişoara şi Unirea Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel