Dinamo se împrumută de la suporteri. Au dat bani pentru 10% din acțiuni

Suma plătită de suporterii dinamovişti pentru cele 10,06 % acţiuni pe care le-a achiziţionat de la Ionuţ Negoiţă a fost una simbolică, de 1 leu, ulterior împrumutând clubul pentru plata salariilor fotbaliştilor cu 400.000 de lei.

Suporterii, prin proiectul ”Doar Dinamo București”, vor avea trei membri în Consiliul de Administraţie al FC Dinamo 1948, societatea care administrează clubul de fotbal.

"E un proiect în care am crezut cu toţii, şi, deşi a mers mai greu la început în momentul de faţă şi-a arătat puterea. Cifrele sunt elocvente pentru situaţia de faţă. Avem 4.211 useri activi, din care 1.823 de plătitori mici şi 1.621 de plătitori activi. Avem 6 membri de elită, oameni care plătesc 1.948 de euro, dintre care două sunt femei. Dintre plătitori există 259 din afara graniţelor României. Şi din total mai avem 59 de femei şi 57 de copii. Totalitatea contribuţiilor membrilor DDB în momentul de faţă este de 546.309 lei. Totul este transparent, fiecare ştie câţi bani s-au strâns şi ce s-a făcut cu banii. Din cei 400.000 de lei sunt aici toate ordinele de plată către salariile juniorilor din decembrie, salariile staff-ului din noiembrie şi salariile din noiembrie ale jucătorilor. Noi ne dorim să vină un investitor potent financiar şi domnul Negoiţă să cedeze acţiunile. Acum sunt 1-2 investitori interesaţi, dar nu există o ofertă angajantă din câte ştiu eu. Pentru moment ne dorim să ajungem la suma de 1 milion de lei pentru a ajuta clubul în momentele astea grele şi sperăm să o avem până la sfârşitul returului de campionat, să plătim toate datoriile, apoi proiectul să crească. Acum avem un membru în Consiliul de administraţie, Cristi Hîldan, şi când se va mări numărul de membri de la 5 la 7, trei dintre ei vor fi din partea noastră", a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Alexandru Anghel, membru DDB.

Conform acestuia, datoriile clubului Dinamo în momentul de faţă se ridică la aproximativ 2 milioane de euro. Preşedintele DDB, Cristi Hîldan, fratele fostului căpitan Cătălin Hîldan, a afirmat că intenţia asociaţiei suporterilor este să dubleze cel puţin numărul de membri până la finalul anului.

Gruparea FC Dinamo se confruntă cu dificultăţi financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu se va mai implica din acest punct de vedere, existând restanţe la plata salariilor fotbaliştilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel