Dinamo, oferit lui Țiriac. Răspunsul miliardarului român

Ionuț Negoiță i-a oferit fără niciun ban clubul Dinamo omului de afaceri Ion Țiriac, cu condiția ca acesta să îi readucă pe ”câinii roșii” la performanțele care i-a consacrat.

Întrebat ce părere are despre faptul că acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, este dispus să îi cedeze clubul gratis, Ion Ţiriac a răspuns:

"Îi mulţumesc mult. Dar pe mine m-a învăţat un mare profesor în economie ca niciodată să nu iau nimic gratis. Nu uitaţi că Dinamo şi Steaua au dat acestei ţări timp de jumătate de secol o căruţă de aur. Şi nu vorbesc numai despre fotbal, ci de tot sportul. Cluburile astea nu ar avea dreptul naţional să dispară. Fotbalul e alt sport, e atât de profesionist încât foarte puţini oameni din România şi-l pot permite. Iar eu sunt unul dintre cei 20 de milioane de oameni care nu se pricep la fotbal. Alt răspuns nu pot să dau".

În ultimul meci din Liga 1, de duminică, Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-2, partidă întreruptă din cauza unui eveniment nefericit, Eugen Neagoe, antrenorul 'câinilor roșii', având nevoie de intervenția urgentă a medicilor în minutul 25, după ce a suferit un infarct cardiac inferior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel