Dinamo a revenit în Liga 1! Nebunie la Pitești, fanii au invadat stadionul după promovarea câinilor roșii

Inquam Photos / Stefan Constantin
Inquam Photos / Stefan Constantin

Dinamo București a eliminat FC Argeș, echipă de primă ligă, și a retrogradat-o în liga secundă. Dinamo revine așadar după doar un an în Superligă.

După ce a învins cu un scor istoric de 6-1 la București, Dinamo a pierdut azi cu 4-2, dar s-a calificat la barajul de promovare și a eliminat-o pe FC Argeș.

VIDEO

Cu un buget net superior și un lot valoros, FC Argeș a retrogradat ca urmare a problemelor interne uriașe din vestiarul piteștenilor.

Argeșul a început excelent meciul și în minutul 15 avea deja 2-0. Până la pauză Dinamo a mai redus din handicap prin vedeta Ghezali.

Imediat după pauză piteștenii au marcat încă două goluri. Era 4-1 în abia în minutul 51 iar FC Argeș avea nevoie de doar încă două goluri pentru a întoarce dezastrul din retur.

Momentul psihologic al partidei s-a petrecut în minutul 55 când Calcan a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În inferioritate numerică FC Argeș a încasat un gol în minutul 60 și s-a zbătut ulterior degeaba 30 de minute.

Dinamo cu un om în plus a controlat restul jocului până la fluierul final.

A fost nebunie în momentul în care arbitrul Colțescu a pus capăt jocului. Mii de suporteri dinamoviști care au venit după Dinamo la Pitești de la București au invadat terenul.

Dinamo, cu mari probleme financiare și după un început foarte prost în Liga secundă, a reușit în mod miraculos să revină în Superligă după doar un an de la retrogradare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel